EN
RO
Branding, Design și Marketing
Vis Gem
Vis este o companie ce funcționează deja de 50 de ani, fondată în Republica Moldova, însă cu exportarea produselor în întreaga lume. Fabrica furnizează pe piață mai bine de 40 tipuri de produse conservate "Vis" din legume, fructe și pomușoare.

Gemurile "Vis" aveau nevoie de un rebranding pentru a se diferenția de concureți și pentru a crește percepția în fața consumatorilor.

În urma unui studiu de piață am concluzionat că problema cu actualul ambalaj Vis este că acesta nu se diferenția de ambalajul concurenților. Privind rafturile cu magiun noi vedem acelasi tip de produse cu etichete aproape identice și în aceași gama de culori.

Soluția.
În scolul XXI, vizualul, joacă un rol extrem de important în decizia de cumpărare. Pentru a crea o etichetă de impact și a evidenția magiunurile Vis, am venit cu ideea folosirii culorilor complementare în crearea noii etichete.
Rebranding Etichetă
The colors that are located opposed to the each other in the color wheel. In our case it's the opposite color from the color of the fruits. The use of two complementary colors generates high contrast. However, this kind of color combination should be used with increased attention because there is a risk of creating visual discomfort caused by a high contrast.
Culori complementare.
Înainte
După